Уважаеми партньори,

С удоволствие Ви представяме новата колекция АВА!

Съобразно търсенето на пазара и новите тенденции, създадохме специално за Вас новата колекция от мебели за цялостно обзавеждане – АВА. Колекция АВА включва: гардероби, надстройки, скринове, нощни шкафчета, легла, табли, ракли, огледала, етажерки и бюра, които можете да разгледате подробно в нашия сайт или на следния линк.

Предимство на колекция АВА е разнообразието от цветови комбинации, които можете да изберете, за да подхождат на всеки дом или офис.

За всеки модул можете да избирате между три цвята корпус: бяло гладко, сонома тъмна и венге 316. Вратите и челата на чекмеджета в серия АВА са с модерен и елегантен дизайн – постформинг. Могат да се комбинират пет декора: бяло гланц, крем гланц, сив гланц, кристал и орех.

Всички отваряеми врати са окомплектовани с панти за плавно затваряне.  За гардеробите от серия АВА предлагаме възможността да се добави огледало на всяка врата. Вие избирате комбинацията от пана и брой огледала за съставяне на вратите на лицето на гардеробите с плъзгащи врати. А комбинациите могат да бъдат толкова колкото е Вашето въображение.

Колекция АВА предлага както елегантен дизайн, така и уют и удобство за всеки дом.